Η ιστοσελίδα μας έχει μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση

www.decobook.gr.

 

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Εδώ θα βρείτε δημοσιευμένες τις συμβουλές από εξειδικευμένους επαγγελματίες πάνω σε συγκεκριμένες ερωτήσεις των αναγνωστών μας.

Διαχωριστικό στο σαλόνι

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ο χώρος του καθιστικού από ψηλά

 Μια πρόταση διαχωριστικού στο καθιστικό για οπτική απομόνωση της πόρτας υπνοδωματίου

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

 

Παραδοσιακή πετρόκτιστη βίλλα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μια παραδοσιακή πετρόκτιστη βίλα 4 υπνοδωματίων και 3 επιπέδων, λόγω του μεγέθους της είναι δύσκολο να νοικιαστεί. Οι ιδιοκτήτες σκέπτονται να χωρίσουν το ένα υπνοδωμάτιο και να το ενοποιήσουν με σκάλα με το μεγάλο γκαράζ 40τμ, που βρίσκεται από κάτω και στην αριστερή πλευρά της βίλας.

 

 

διαβάστε περισσότερα

 

Σύγχρονες πινελιές σε νεοκλασικό τζάκι

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μια πρόταση για το νεοκλασικό τζάκιΗ κ. Φιλίτσα ζήτησε τη βοήθεια μας για τη διακόσμηση του τζακιού της. Μας έστειλε μια φωτό του χώρου και ζητάει τη συμβουλή μας για να συνδυάσει το νεοκλασικό ύφος του με σύγχρονες επιλογές, καθώς και για το κατάλληλο χρωματικό σχήμα. Οι κουρτίνες είναι από χρυσό ταφτά και όλα τα έπιπλα σε χρώμα καρυδιάς με καναπέ εκρού.

 

 

διαβάστε περισσότερα

   

Πλακάκια τοίχου στην κουζίνα σας

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Διακοσμητική παράσταση τοίχου κουζίνας από πλακίδιαΗ κ. Γκέλλυ φτιάχνει μια κουζίνα σε σχήμα Π και στην οριζόντια πλευρά του πάγκου δεν έχει ντουλάπια από την επάνω πλευρά. Θα ήθελε να μάθει αν τα πλακάκια του τοίχου θα πρέπει να τελειώνουν στα 60εκ. ή στο ύψος των ντουλαπιών.

 

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

 

Σκούρα χρώματα στην κρεβατοκάμαρα σας

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Σκούρα  χρώματα στην κρεβατοκάμαρα σαςΗ κ. Φρόσω θέλει να βάψει την κρεβατοκάμαρα της με σκούρα χρώματα. Έχει κρεβάτι ντυμένο με αλκαντάρα εκρού και ταμπά και κομοδίνα από σκούρα καρυδιά.

Ζητάει την άποψη μας για τα χρώματα των τοίχων, των κομοδίνων και για τις κουρτίνες.

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

   

Σελίδα 8 από 9

DecoSearch