Η ιστοσελίδα μας έχει μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση

www.decobook.gr.

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Eric Griffionen: Το κάθισμα αλλιώς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

eric GriffionenΗ δουλειά του Erik Griffioen είναι μια πρόκληση που ακροβατεί ανάμεσα στην γλυπτική και το βιομηχανικό σχεδιασμό.  

 

διαβάστε περισσότερα

 
 

Matroshka: περιεκτική διαβίωση σε 4 τετραγωνικά μέτρα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Matroshka: ιδέα διαβίωσης σε μικρό χώροΗ διαβίωση σε μικρούς χώρους στις σύγχρονες κοινωνίες απαιτεί έξυπνες και αποτελεσματικές λύσεις.

Τέσσερις φοιτητές βιομηχανικού design στο Mid Sweden University του Sundsvall, οι Sara Remnerth, Anna Fossane, Magnus Gustavsson, Anna Thorseaus ανέπτυξαν ένα ενδιαφέρον project βασιζόμενοι στην ιδέα διαβίωσης σε χώρο περιορισμένου εμβαδού.

Περισσότερα: http://www.matroshka.se/

διαβάστε περισσότερα

   

Η τέχνη της φύσης στο design της Stephanie Marin

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ξεκούραση στα livingstonesΓεννημένη στη Μασσαλία η Stephanie Marin ζει και εργάζεται στη Νίκαια της Γαλλίας.

Με οικολογική ευαισθησία και αγάπη για το φυσικό περιβάλλον, με χαρούμενη διάθεση η Stephanie στο εργαστήριο της δημιουργεί αντικείμενα μοναδικής ομορφιάς, ύφους και χρηστικότητας, που παράγει η εταιρία Smarin.

Μαλακές φόρμες, απλές γραμμές συνδυάζονται για να δώσουν αντικείμενα τέχνης, να διαμορφώσουν τον εσωτερικό χώρο σε μοναδικό, φανταστικό περιβάλλον.

 

Πηγή φωτό: http://www.smarin.net/

διαβάστε περισσότερα

 

SANAA - Απονομή του βραβείου αρχιτεκτονικής Pritzker 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

saana architects, ιαπωνες αρχιτεκτονες, ιαπωνικη αρχιτεκτονικη

Το, παγκοσμίου κύρους, βραβείο αρχιτεκτονικής Pritzker δόθηκε για το 2010 στους Ιάπωνες αρχιτέκτονες Kazuyo Sejima and Ryue Nishizawa του γραφείου SANAA. Η τελετή απονομής του βραβείου Pritzker, που θεωρείτε ως η υψηλότερη διάκριση για το έργο ενός αρχιτέκτονα, αντίστοιχου κύρους με αυτό του βραβείου Nobel, θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου 2010 στη Νέα Υόρκη. Η βράβευση περιλαμβάνει χρηματικό έπαθλο και απονομή μεταλλείου.

  

Διαβάστε περισσότερα

   

Σελίδα 2 από 3

DecoSearch