Η ιστοσελίδα μας έχει μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση

www.decobook.gr.

 

 

Αλλαγή χρώματος βερνικιού σε έπιπλα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  

Νέα όψη και στυλ σε παλιά έπιπλα με αφαίρεση του παλιού βερνικιού και εφαρμογή νέου. Νέα όψη και στυλ σε παλιά έπιπλα με αφαίρεση του παλιού βερνικιού και εφαρμογή νέου.

 

 

 

 

 

  

Η κ. Δώρα έχει μαύρα έπιπλα με καπλαμά μέλιου. Πρόκειται για μια τραπεζαρία με κρύσταλλο, καρέκλες και κρυσταλιέρα, τα οποία θέλει να συνδυάσει στη νέα κατοικία της σε ενιαίο χώρο, όπου η σκάλα και τα ντουλάπια κουζίνας είναι από ξύλο οξιάς σε χρώμα κερασιάς, ενώ στο πάτωμα ‘τρέχει’ μπεζ γρανίτης.

Οι προτάσεις μας

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις της κερασιάς. Οι περισσότερες συνδυάζονται με το μαύρο χρώμα του μέλιου, οπότε ενδεχόμενα να μπορείτε να συνδυάσετε τα έπιπλα σας όπως είναι.

 

Τραπεζαρία με καρέκλες και κρυσταλιέρα σε μαύρο μέλιο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνδυασμός μαύρων επίπλων με έπιπλα κουζίνας σε χρώμα κερασιάς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η προοπτική διαβίωσης σ’ ένα νέο σπίτι πάντα δημιουργεί διάθεση ανανέωσης των παλιών επίπλων που θα χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με το νέο στυλ του σπιτιού και ενδεχόμενα τα καινούργια έπιπλα που θα χρειαστούν.

Διαβρωτικό βερνικιού Nitromors της εταιρίας HenkelΜπορείτε λοιπόν να απομακρύνετε το παλιό βερνίκι χρησιμοποιώντας διαβρωτικό βερνικιού. Είναι κατάλληλο για αφαίρεση βερνικιού ακόμη και από καπλαμάδες ξύλου.

 

Από έρευνα αγοράς που πραγματοποιήσαμε, διαπιστώσαμε ότι κυκλοφορούν αρκετά προϊόντα διαφόρων εταιριών.

Να τονίσουμε ότι ανεξάρτητα από την μάρκα του προϊόντος που θα επιλέξετε, πρέπει να ακολουθήσετε ακριβώς τις οδηγίες εφαρμογής του κατασκευαστή.

Μετά την αφαίρεση του παλιού βερνικιού προχωρήστε σε επαναχρωματισμό των επίπλων με οποιοδήποτε είδος βερνικιού ή ριπολίνης επιθυμείτε, ακόμη και τεχνοτροπίας σε ξύλο.

Σας δίνουμε δύο εναλλακτικές προτάσεις, η πρώτη είναι να εφαρμόσετε βερνίκι σε χρώμα κερασιάς, όπως οι υπόλοιπες ξύλινες επιφάνειες στο χώρο σας.

 

Βερνίκι σε χρώμα κερασιάς, όπως  οι υπόλοιπες ξύλινες επιφάνειες στο χώρο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βερνίκι σε χρώμα κερασιάς, όπως  οι υπόλοιπες ξύλινες επιφάνειες στο χώρο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η άλλη περίπτωση είναι να επιλέξετε χρωματιστό βερνίκι σε απόχρωση της βανίλιας για μια περισσότερο σύγχρονη και μίνιμαλ άποψη του χώρου.

 

Χρωματιστό βερνίκι σε απόχρωση της βανίλιας για μια περισσότερο σύγχρονη και μίνιμαλ άποψη του χώρου

 

DecoSearch