Η ιστοσελίδα μας έχει μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση

www.decobook.gr.

 

 

GOGGLE DESK: διευθυντικό γραφείο με design

ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΥΛΙΚΑ

GOGGLE DESK: διευθυντικό γραφείο με design Ο Danny Venlet σχεδίασε το μοναδικό γραφείο διευθυντή GOGGLE DESK για την Babini Office.

 

 

 

 

 


Το GOGGLE DESK δεν είναι ένα απλό γραφείο, αλλά ένα μοναδικό αντικείμενο σχεδιασμού, που αποτελεί την σύγχρονη εκδοχή του γραφείου διευθυντή και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Salone Internazionale del Mobile του Μιλάνο.

Ο Danny Venlet σχεδίασε το μοναδικό γραφείο διευθυντή GOGGLE DESK για την Babini Office.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με τις στρογγυλεμένες μορφές, τα επιβλητικά μεγέθη και μια πλούσια ποικιλία χρωμάτων, τελειωμάτων και υλικών, που υπογραμμίζουν το αρμονικό περίγραμμα, το GOGGLE DESK αποτελεί το κατάλληλο έπιπλο γραφείου. Μπορεί να επιλεγεί σε γυαλιστερή λάκα εσωτερικά και εξωτερικά, γυαλιστερή λάκα έξω και ματ μέσα και σε αντίθετα χρώματα.

GOGGLE DESK σε μαύρο και λευκόGOGGLE DESK σε λευκό και μαύρο

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί να ολοκληρωθεί με μια σειρά από αξεσουάρ, όπως συρταριέρα, ερμάρια και μετόπες, που είναι ένα απαραίτητες σε αρκετές χώρες.

Γραφείο με μετόπη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι διαθέσιμο σε ένα μόνο μέγεθος: 240x95 cm και είναι πάντα εφοδιασμένο με συρταριέρα για χαρτικά. Το σύστημα διέλευσης καλωδίων είναι προαιρετικό και αποτελείται από κάθετη διέλευση καλωδίων μέσα στο πλευρικό πάνελ και δύο εξόδους προς τα πάνω μία στην αριστερή και μία στη δεξιά πλευρά του γραφείου.
Η συρταριέρα, η μετόπη και τα πορτάκια των ερμαρίων μπορούν να διατεθούν σε 3 διαφορετικές λύσεις: γυαλιστερή ή ματ λάκα, ξύλο ή ανοικτό λαδί φινίρισμα.

GOGGLE DESK σε λευκό και γκριGOGGLE DESK σε λευκό και κίτρινο

 

 

 

 

 

 

 

 

Το GOGGLE DESK συνδυάζοντας λειτουργικότητα και κομψότητα, αποτελεί προϊόν του μέλλοντος, που αλλάζει τους παραδοσιακούς κανόνες της κλασικής επίπλωσης γραφείου.

Το GOGGLE DESK αποτελεί το κατάλληλο έπιπλο γραφείου

 

 

 

Πληροφοριακό υλικό και φωτό μας παραχώρησε η Babini Office

DecoSearch