Η ιστοσελίδα μας έχει μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση

www.decobook.gr.

 

 

Sweet Home 3D - Δωρεάν σχεδιαστικό

ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΥΛΙΚΑ

προγραμμα σχεδιασμου

 

Το Sweet Home 3D είναι μια δωρεάν εφαρμογή διακοσμητικής εσωτερικού χώρου που σας βοηθάει να τοποθετήσετε τα έπιπλά σας σε δισδιάστατο σχέδιο οικίας με τρισδιάστατη προβολή.

 

 

 

Το Sweet Home 3D είναι μια πολύ καλή εφαρμογή, που θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε εικονικά έπιπλα και αντικείμενα στο χώρο, να διαπιστώσετε αν χωρούν πριν προβείτε στην αγορά τους, αν είναι πρακτική η διαρρύθμιση τους, αν τα χρώματα και τα υλικά ταιριάζουν, κλπ.

 

 

 

 

προγραμμα design

 

Με το εργαλείο ‘τοίχος μπορείτε να σχεδιάσετε την κάτοψη του χώρου και στη συνέχεια να τοποθετήσετε πόρτες και παράθυρα. Επιπλέον, διαθέτει αρκετές βιβλιοθήκες όλων των βασικών επίπλων αλλά και δυνατότητες φωτισμού, υλικών και rendering.

Ο σχεδιασμός, γίνεται με διαστάσεις. Ο χώρος προβάλλεται ταυτόχρονα και στο τρισδιάστατο επίπεδο.

 

Παρόλο, που το πρόγραμμα είναι εύκολο, δυναμικό και δωρεάν εντούτοις είναι κατάλληλο κυρίως για ερασιτέχνες, οι οποίοι επιθυμούν να επέμβουν στο χώρο τους χωρίς να τη μετακίνηση των επίπλων τους σε λάθος θέσεις ή την αγορά νέων επίπλων που δε χωρούν.

 

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, διατίθεται και στην ελληνική γλώσσα ενώ μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα http://www.sweethome3d.com/el/index.jsp.

 

 

 

 

δωρεαν σχεδιαστικο πρόγραμμα

 

DecoSearch