Η ιστοσελίδα μας έχει μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση

www.decobook.gr.

 

 

Γυναικείο βραχιόλι S.V.A.W

ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΥΛΙΚΑ

βραχιολι μεταλλικο

Ο βιομηχανικός σχεδιαστής Δημήτρης Χαϊδάς, δημιούργησε ένα γυναικείο, μη κυλινδρικό βραχιόλι, χωρίς κανένα κούμπωμα και συγκόλληση μεταξύ των ασύμμετρων μεταλλικών μελών του.

 

Το βραχιόλι S.V.A.W. που πήρε το όνομά του από τα αρχικά της φράσης Stop Violence Against Women είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι κομμένο με laser (από πλάκα) έτσι ώστε το πάχος του να είναι 2,5 χιλιοστά και ειδικά κατεργασμένο ώστε να είναι λείο. Τα χρωματιστά κομμάτια είναι ηλεκτροστατικά βαμμένα ενώ υπάρχουν και κομμάτια industrial που δεν είναι βαμμένα. Το σχέδιό του είναι αρκετά εκκεντρικό καθώς δεν έχει κανένα κούμπωμα και η μορφή του είναι ασύμμετρη. Μπορεί να φορεθεί τόσο στον καρπό όσο και κάτω από τον αγκώνα. Αν έχετε βαρεθεί τα συνηθισμένα βραχιόλια το S.V.A.W. είναι εδώ.

 


μεταλλικο βραχιολι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έσοδα από την αγορά του βραχιολιού θα ενισχύσουν το  Κέντρο Κοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών (Κ.Κ.Υ.Γ) που αποτελεί παρέμβαση της Εταιρίας για τον Κοινωνικό Αποκλεισμό και την Ψυχική Υγεία (Ε.Κ.Α.Ψ.Υ.) στο κοινωνικό πρόβλημα της βίας κατά των γυναικών."

Το βραχιόλι μπορείτε να το αγοράσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ιστοσελίδας του δημιουργού www.dhaidas.com

 

βραχιολι

DecoSearch