Η ιστοσελίδα μας έχει μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση

www.decobook.gr.

 

 

Διαμέρισμα από την Chrystalline Artchitect

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Ο καθρέφτης στον τοίχο της τραπεζαρίας και το αναρτημένο τραπέζι της τραπεζαρίας Το κομψό διαμέρισμα του Mr. Chou από την Chrystalline Artchitect.

Η ιδέα"Κατοικία με τα όρια του χώρου"

 

 

 

 

Πληροφορίες και φωτό από: http://www.chrystallineartchitect.com/

Ο χώρος της τραπεζαρίας με το αναρτημένο τραπέζιΔημιουργώντας μια άλλη προοπτική στο διαμέρισμα των 45 τμ, τα όρια του χώρου δεν εμπόδισαν την ικανοποίηση των αναγκών και των δραστηριοτήτων του πελάτη, ενώ παράλληλα του προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαύσει και να χαλαρώσει στο λειτουργικό χώρο που κυριαρχούν τα φυσικά υλικά και χρώματα.

Η θαλπωρή και το φως αποτελούν το κύριο στοιχείο σύνθεσης αυτού του διαμερίσματος.

 

 

 

Περιγραφή του Έργου

Σκίτσο της ιδέας για την κρεβατοκάμαραΤο διαμέρισμα σχεδιάστηκε για να βελτιστοποιήσει τη λειτουργία του κάθε τμήματος, όπως τη λειτουργία του χώρου, τα υλικά των διαχωριστικών και την επίπλωση, ώστε να ικανοποιούνται όλες οι δραστηριότητες του πελάτη, που ζει μόνος, είναι επιχειρηματίας και ταξιδεύει πολύ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διερεύνηση του χώρου της κρεβατοκάμαρας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σκίτσο της ιδέας για την εντοιχισμένη κουζίνα και την τραπεζαρίαΜε βάση τις επιθυμίες και τις ανάγκες του, οι ιδιαιτερότητες στο διαμέρισμα είναι η κουζίνα χωρίς φούρνο και απορροφητήρα και η αντικατάσταση του τοίχου του μπάνιου με διαχωριστικό από διάφανο γυαλί με ρόλλερ αδιαφανές για προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών.

 

 

 

 

 

 

Το αναρτημένο τραπέζι της τραπεζαρίας και η πρόσβαη στο υπνοδωμάτιο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σκίτσο για την καρέκλα της τραπεζαρίας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο καθρέφτης χωρίς πλαίσιο στον τοίχο της τραπεζαρίας διπλασιάζει οπτικά το χώρο Ένας καθρέφτης χωρίς πλαίσιο στον τοίχο της τραπεζαρίας διπλασιάζει οπτικά το χώρο και το τραπέζι της τραπεζαρίας είναι αναρτημένο με κατασκευή από χάλυβα, που είναι κρυμμένη στο πίσω μέρος του καθρέφτη.

 

 

 

 

 

 

Το καθιστικό και στο βάθος η κρεβατοκάμαραΗ τραπεζαρία έχει σχεδιαστεί για να αποτελεί το αγαπημένο δωμάτιο του πελάτη, εκεί ψυχαγωγεί τους επισκέπτες του και συνδυάζεται με ένα μικρό καθιστικό.

 

 

 

 

 

 

Η τραπεζαρία και δεξιά ο διάδρομος προς το υπνοδωμάτιοΑυτή η περιοχή συνδέεται με την κρεβατοκάμαρα με μια κρυφή συρόμενη πόρτα, που απομονώνει το χώρο. Κατά μήκος του διαδρόμου προς το υπνοδωμάτιο, προβλέπεται ντουλάπα με συρόμενη πόρτα από καθρέφτη για να εξαλείψει τη στενότητα του χώρου.

 

 

 

 

 

Η συρόμενη πόρτα που απομονώνει το υπνοδωμάτιο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο κομψός συνδυασμός καπλαμά λευκής δρυός στις επενδύσεις των τοίχων και του σφενδάμου και λευκού χρώματος Χρωματικά υπάρχει ο κομψός συνδυασμός καπλαμά λευκής δρυός στις επενδύσεις των τοίχων και του σφενδάμου και λευκού χρώματος στα εντοιχισμένα έπιπλα.

 

 

 

 

 

 

 

Παρκέτο σφενδάμου στην κρεβατοκάμαρα,  που συνδυάζεται  με το δάπεδο από εμφανές μπετόν στο διάδρομο Για το δάπεδο επιλέγεται παρκέτο σφενδάμου, που συνδυάζεται με το δάπεδο από εμφανές μπετόν στο διάδρομο της κρεβατοκάμαρας.

 

 

 

 

 

 

 

Η οροφή  με 2 επίπεδα, βαμμένα  σε μαύρο και λευκό χρώμα, που τονίζονται με φως φθορισμούΗ οροφή είναι σχεδιασμένη με 2 επίπεδα, βαμμένα με αντίθεση μαύρου και λευκού χρώματος, ώστε να προβληθεί η κρεμαστή ψευδοροφή, και να τονιστεί με φως φθορισμού.

 

 

 

 

 

 

 

 Ο διάδρομος με το δάπεδο από εμφανές μπετόνΗ κρεβατοκάμαρα και στο βάθος το καθιστικό

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Τα σχέδια του έργου

Η κάτοψη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τομή Α-Α

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τομή C-C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τομή D-D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συντελεστές του έργου
Εταιρεία: Chrystalline Artchitect
Διευθυντής: κ. Christophorus Jauhari
Ομάδα σχεδιασμού: Febrian Α. Wijaya, Nelly Candra
Διαχειριστής έργου: Anthony Candra
Στατική μελέτη: Erna Bong
Ηλεκτρομηχανολογική μελέτη: Denny Triwijaya ( HB Mechanical )
Σχεδιασμός φωτισμού: Chrystalline Artchitect
Εμβαδόν: 45 τ.μ.
Τοποθεσία: Τζακάρτα, Ινδονησία
Κατασκευαστής: CDP, pt.
Φωτογράφος: William Sebastian
Υλικά: Τοίχοι: καθρέφτης, εμφανές μπετόν, λωρίδες ξύλου
Δάπεδα: παρκέτα σφενδάμου, εμφανές μπετόν
Οροφή: σε δύο επίπεδα βαμμένη λευκή και μαύρη

 

DecoSearch