Η ιστοσελίδα μας έχει μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση

www.decobook.gr.

 

 

Παραδοσιακή πετρόκτιστη βίλλα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μια παραδοσιακή πετρόκτιστη βίλα 4 υπνοδωματίων και 3 επιπέδων, λόγω του μεγέθους της είναι δύσκολο να νοικιαστεί. Οι ιδιοκτήτες σκέπτονται να χωρίσουν το ένα υπνοδωμάτιο και να το ενοποιήσουν με σκάλα με το μεγάλο γκαράζ 40τμ, που βρίσκεται από κάτω και στην αριστερή πλευρά της βίλας.

 

 

 

Ζητούν την πρόταση μας για να ενσωματώσουν μια κατασκευή που να αποτελεί μικρή αποθήκη και χώρος για ντεπόζιτο, χωρίς να αλλοιώνεται ο παραδοσιακός χαρακτήρας της βίλλας. 

Η πρόταση μας

Μετά από παρατήρηση των φωτό που μας στείλατε, θεωρούμε ότι για την επέκταση την απαραίτητη για να πραγματοποιηθεί ο διαχωρισμός, αρχικά πρέπει να ελέγξετε τους όρους δόμησης της περιοχής σας, δηλ. τις διατάξεις βάσει των οποίων κτίζονται τα κτίρια για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κατασκευάσετε αυτήν επέκταση.

Αν λοιπόν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μπορεί να γίνει μπροστά από το δωμάτιο στην αριστερή πλευρά του κτίσματος με τις απαραίτητες διαστάσεις για τις ανάγκες σας.

Όσον αφορά στη μορφολογία της επέκτασης, ώστε να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο κτίσμα, αρκεί να έχει τα παραδοσιακά στοιχεία του υπάρχοντος, όπως πέτρα, ξύλινα κουφώματα και στέγη με κεραμίδια.

 

 

 

 

 

DecoSearch