Η ιστοσελίδα μας έχει μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση

www.decobook.gr.

 

 

Bedup: το κρεβάτι στην οροφή

ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΥΛΙΚΑ

Το Bedup την ώρα του ύπνουΗ ευρυχωρία σ’ ένα μικρό χώρο είναι μια απόλαυση περιζήτητη.

Μια εντελώς πρωτότυπη ιδέα που συνδυάζει την εξοικονόμηση χώρου, την αισθητική, την άνεση, την ευελιξία, την αξιοπιστία της κατασκευής είναι το Bedup, το κρεβάτι που αποθηκεύεται στην οροφή.

Περισσότερα: http://www.decadrages.com

 

 

 

 

Η ιδέα αναπτύχθηκε από το ατελιέ των γάλλων σχεδιαστών DECADRAGES, κατασκευάζεται στη Γαλλία και προς το παρόν δεν παραδίδεται εκτός Γαλλίας.

Το Bedup τη νύχτα και την ημέραΤο κρεβάτι μπορεί να κρέμεται από την οροφή ή να κρύβεται μέσα σε μια ψευδοροφή. Κατεβαίνει από την οροφή με μια απλή κίνηση, με τη βοήθεια ιμάντων την ώρα του ύπνου. Μπορεί να σταματήσει στο επιθυμητό ύψος, οπότε δε χρειάζεται τα μετακινηθούν τα έπιπλα από κάτω.

 

 

 

 

 

Το Bedup με τα σποτ και τα αναδιπλούμενα πόδια και από κάτω το γραφείοΣτην κάτω επιφάνεια του είναι ενσωματωμένα πόδια που αναδιπλώνονται και φωτιστικά σποτ που φωτίζουν το χώρο, όταν ο κρεβάτι βρίσκεται ψηλά στο ταβάνι.

Ο χώρος που εξοικονομείται είναι περίπου 4 τετρ. μέτρα.

 

 

Το Bedup ψηλά στην οροφή και χαμηλά για ύπνο, πλήρως συνδυασμένο με τον υπόλοιπο χώροΔιατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, αλλά και σε διάφορα φινιρίσματα της οξιάς, από την οποία είναι κατασκευασμένα όλα τα κρεβάτια, για πλήρη εναρμόνιση με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου.

 

 

Το Bedup ιδανικό για loft livingΤο Bedup ιδανικό για loft living

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή φωτό: http://www.decadrages.com

DecoSearch