Η ιστοσελίδα μας έχει μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση

www.decobook.gr.

 

 

Η τέχνη της φύσης στο design της Stephanie Marin

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Ξεκούραση στα livingstonesΓεννημένη στη Μασσαλία η Stephanie Marin ζει και εργάζεται στη Νίκαια της Γαλλίας.

Με οικολογική ευαισθησία και αγάπη για το φυσικό περιβάλλον, με χαρούμενη διάθεση η Stephanie στο εργαστήριο της δημιουργεί αντικείμενα μοναδικής ομορφιάς, ύφους και χρηστικότητας, που παράγει η εταιρία Smarin.

Μαλακές φόρμες, απλές γραμμές συνδυάζονται για να δώσουν αντικείμενα τέχνης, να διαμορφώσουν τον εσωτερικό χώρο σε μοναδικό, φανταστικό περιβάλλον.

 

Πηγή φωτό: http://www.smarin.net/

 

Τα livingstones, βoτσαλόμορφα πουφ σε διάφορα μεγέθη και χρώματα δημιουργούν ένα χώρο χαλάρωσης για μικρούς και μεγάλους. Ένα χώρο που σου προκαλεί τη διάθεση για παιχνίδι, ανεξάρτητα από την ηλικία, είτε είναι καθιστικό, είτε είναι παιδικό δωμάτιο.

Livingstones για σύγχρονο στυλ

Livingstones για παιχνίδι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα néolivingstones  είναι τα livingstones για τον εξωτερικό χώρο σε μορφή βότσαλων που έχουν λειανθεί από το φύσημα του ανέμου και που οριοθετούν διακριτικά τον περιβάλλοντα χώρο.

Neo-livingstones στον κήπο

Neo-livingstones στον εξωτερικό χώρο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσης για τον εξωτερικό χώρο, τον κήπο, το χώρο της πισίνας υπάρχουν τα Liquid, μαξιλάρες φωτιζόμενες στο σχήμα της στάλας της βροχής.

Τα Liquid τη νύχτα

Liquid μέσα στη νύχτα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι Mobileshadows, οι κινούμενες προτάσεις της Stephanie Marin από καθαρό λινό ή μετάξι που παραπέμπουν σε σύννεφα, μπορούν να κρέμονται από την οροφή μπροστά από ένα παράθυρο για να φιλτράρουν το φώς ή να διαχωρίζουν χώρους.

Συνύπαρξη livingstones mobilestones και liquid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και μέσα στον ονειρικό χώρο με τα βοτσαλόμορφα μαξιλάρια, τους καναπέδες, τις σκιές που λικνίζονται στο φύσημα του ανέμου, τα Livingisland διατάσσονται ελεύθερα σαν σανίδες σωτηρίας. Ξύλινα τραπέζια με ασυνήθιστη μορφή εμπνευσμένη από γεωλογικούς σχηματισμούς για διάφορες χρήσεις, ακόμη και για ανάπαυση.

 

Livingislands

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mangier αντί για συμβατικά πιάτα

Τα mangier, οι ξύλινες μινιατούρες δένδρων είναι η καταλληλότερη πρόταση για σερβίρισμα της παρέας στη θέση συμβατικών πιάτων, απόλυτα εναρμονισμένες σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

 

 

 

 

Nenuphares στο καθιστικό

 

Τα Nenuphares , η νέα πρόταση που με τη δυναμικότητα της γεμίζει το καθιστικό χρώματα και ζωντάνια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα εξεζητημένα αυτά κομμάτια δεν δένουν μόνο με περιβάλλον σπιτιού, αλλά δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα σε εκδηλώσεις, εμπορικούς χώρους, καταστήματα, ξενοδοχεία.

Livingstones σε σύγχρονο καθιστικόLivingstones_livingislands_mobileshadows

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ευχαριστούμε τη δημιουργό για τη συναίνεση της

να παρουσιάσουμε τις εξαιρετικές φωτό των δημιουργιών της.

επκοινωνία: http://www.smarin.net/

e-mail: infos: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
        presse: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

DecoSearch