Η ιστοσελίδα μας έχει μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση

www.decobook.gr.

 

 

Καναπές+τραπεζαρία σε μικρό σαλόνι

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Συνδυασμός ή όχι του υφάσματος του καναπέ και των καρεκλών της τραπεζαρίαςΠροβληματισμός για τον συνδυασμό ή όχι του υφάσματος του καναπέ και των καθισμάτων της τραπεζαρίας σε μικρό καθιστικό

 

 

 

 

 

 

Ερώτηση από την κ. Σόνια:

Στο σαλόνι μου διαστάσεων 4,50μ*3,00μ θέλω καναπέ, τραπεζαρία και μια απλή/μικρή σύνθεση για την tv. Διάλεξα τραπεζαρία σε χρώμα wenge σε δρυ και καρέκλες με ταπετσαρία fairy 4960-20 (καφε/γκρι με τυρκουάζ κυματιστή ρίγα).

Τραπεζαρία σε χρώμα wenge σε δρυ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προβληματίζομαι με το χρώμα στο ύφασμα του καναπέ, αν πρέπει να ταιριάζει με την τραπεζαρία ή όχι.

Καναπές σε χρώμα μαύρο-άσπρο Έχω δει ένα καναπέ σε χρώμα μαύρο-άσπρο (μαύρο κάτω με γράμματα άσπρα και άσπρες μαξιλάρες με μαύρα γράμματα), αλλά όλοι μου λένε ότι είναι ψυχρός, δεν είναι διαχρονικός και θα δυσκολευτώ με τα υπόλοιπα κομμάτια του χώρου. Πείτε μου τι να διαλέξω!!

 

 

 

 

 

 

 

Η απάντηση μας

Μετά από μελέτη των στοιχείων που μας στείλατε (κάτοψη χώρου, φωτό καναπέ, τραπεζαρίας) και έρευνα αγοράς, η άποψη μας είναι ότι για το σαλόνι σας με τις περιορισμένες διαστάσεις και την τραπεζαρία με τις καρέκλες που ήδη επιλέξατε, για να επιτύχουμε χρωματική ισορροπία στο χώρο, πρέπει να επιλέξετε ανοιχτόχρωμο καναπέ, που να συνδυάζεται με την τραπεζαρία σας, όπως κάποια φίνα απόχρωση κρεμ, της άμμου ή ανοικτού καφέ.

Ο καναπές σε μαύρο-άσπρο που έχετε δει παραπέμπει σε ύφος διακόσμησης διαφορετικό από αυτό της τραπεζαρίας, δημιουργεί έντονες αντιθέσεις και επί πλέον με το σκούρο χρώμα του επιβάλλεται στο χώρο και δημιουργεί στενόχωρο αίσθημα.

Για μια όμορφη, ευχάριστη, κομψή και σύγχρονη ατμόσφαιρα στο χώρο σας, ρίξτε στον ανοιχτόχρωμο καναπέ σας μαξιλαράκια σε φωτεινά χρώματα, που συνδυάζονται με την ταπετσαρία των καρεκλών σας και κουρτίνες επίσης σε ανοικτά χρώματα για αίσθηση ευρυχωρίας στο χώρο σας. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!!

Ενδεικτικά παραθέτουμε κάποιες επιλογές σε καναπέ και μαξιλαράκια και καθρέπτη πάνω από την τραπεζαρία.

Οι επιλογές μας σε καναπέ και μαξιλαράκια και καθρέπτη πάνω από την τραπεζαρία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρακάτω δίνουμε links σε σχετικά άρθρα μας που ίσως απαντήσουν σε απορίες που θα προκύψουν.

 

 

DecoSearch