Η ιστοσελίδα μας έχει μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση

www.decobook.gr.

 

 

Δάπεδα laminate, μια άριστη επιλογή για το πάτωμα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπέροχο δάπεδο laminateΤα δάπεδα laminate είναι μια καλή εναλλακτική λύση έναντι του φυσικού ξύλου, όταν θέλετε τη ζεστασιά και την ομορφιά του ξύλινου πατώματος χωρίς τα προβλήματα στην τοποθέτηση και τη συντήρηση. Αυτή η ελκυστική λύση για το δάπεδο είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, χρωμάτων και απομιμήσεων ξύλου.

 Πηγή φωτό: http://www.quick-step.com/

 

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

 

Ιδέες διακόσμησης για το κοριτσίστικο δωμάτιο

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Διακόσμηση στο κοριτσίστικο δωμάτιοΗ προοπτική διακόσμησης ενός δωματίου κοριτσιού φαντάζει σαν μια διασκεδαστική και απολαυστική εμπειρία.

Προσφέρετε στο παιδί σας έναν καλά οργανωμένο χώρο, ελκυστικό, ευέλικτο και παρακολουθείστε το να μεγαλώνει περνώντας εκεί ώρες παιχνιδιού, μελέτης, ονειροπόλησης, δημιουργικής απασχόλησης.

Φωτό: http://www.iqmatics.com/WebStore/default.aspx

διαβάστε περισσότερα

 

SANAA - Απονομή του βραβείου αρχιτεκτονικής Pritzker 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

saana architects, ιαπωνες αρχιτεκτονες, ιαπωνικη αρχιτεκτονικη

Το, παγκοσμίου κύρους, βραβείο αρχιτεκτονικής Pritzker δόθηκε για το 2010 στους Ιάπωνες αρχιτέκτονες Kazuyo Sejima and Ryue Nishizawa του γραφείου SANAA. Η τελετή απονομής του βραβείου Pritzker, που θεωρείτε ως η υψηλότερη διάκριση για το έργο ενός αρχιτέκτονα, αντίστοιχου κύρους με αυτό του βραβείου Nobel, θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου 2010 στη Νέα Υόρκη. Η βράβευση περιλαμβάνει χρηματικό έπαθλο και απονομή μεταλλείου.

  

Διαβάστε περισσότερα

   

Εντυπωσιακός σχεδιασμός καμπίνας ντους για μοντέρνα μπάνια από την Cesana

ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΥΛΙΚΑ

Οι καινοτόμες προτάσεις της Ιταλικής φίρμας Cesana με την 40χρονη παρουσία στον εξοπλισμό του μπάνιου συνδυάζουν λειτουργικότητα και υψηλού επιπέδου σύγχρονη αισθητική.

Η σειρά Eclisse με τις καμπύλες καμπίνες ντους με δικό τους χώρο εισόδου εξάλειψε την επικινδυνότητα από την ολισθηρότητα του δαπέδου του ντους.

διαβάστε περισσότερα

 

Οδηγός εξωτερικών χρωματισμών

ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με το χρώμα οι όγκοι του κτιρίου διαγράφονται με μεγαλύτερη σαφήνεια και καθαρότητα. Με το χρώμα μπορεί να τονιστεί ένα συγκεκριμένο αρχιτεκτονικό εξωτερικό στοιχείο ενώ μπορεί να δοθεί ιδιαίτερο ύφος στο κτίριο (ζεστασιά, ζωντάνια, ηρεμία, ψυχρότητα κλπ).

 

 

Διαβάστε περισσότερα

   

Διακόσμηση από την interior designer Patricia Grey

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε, όταν ψάχνοντας στο διαδίκτυο ενημέρωση σε θέματα διακόσμησης και design ανακάλυψα το blog της Patricia Grey, της διακοσμήτριας εσωτερικών χώρων που ζει και εργάζεται στο Βανκούβερ του Καναδά.

Το logo της «εξαιρετικά σπίτια για εξαιρετικούς ανθρώπους» μας καλωσορίζει στον κόσμο της.

διαβάστε περισσότερα

   

Σελίδα 25 από 25

DecoSearch