Η ιστοσελίδα μας έχει μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση

www.decobook.gr.

 

 

Το τηλέφωνο μπάνιου- καθρέπτης REFLECT

ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΥΛΙΚΑ

Τηλέφωνο μπάνοιυ Reflect ShowerheadΤο πρωτοποριακό προϊόν τεχνολογίας REFLECT Showerhead από τον Nick Paget λύνει το πρόβλημα του ξυρίσματος σε ένα μπάνιο γεμάτο υδρατμούς.

Πηγή φωτό: http://reflectshower.com/Home.html

 

 

 

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

 

Το άγραφο επίτοιχο ρολόι του Martí Guixé για την Alessi

ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΥΛΙΚΑ

Το άγραφο επίτοιχο ρολόι του Martí Guixé για την AlessiΣτην κολεξιόν της άνοιξης-καλοκαιριού του 2010 η Alessi παρουσιάζει το πρωτοποριακό ρολόι του καταλανού σχεδιαστή Martí Guixé.

Σύμφωνα με το σχεδιαστή, τα χρηστικά αντικείμενα είναι εργαλεία σύλληψης της καθημερινότητας και επικοινωνίας των ανθρώπων μεταξύ τους.

 

Πηγή φωτό: http://www.alessi.com/en/

διαβάστε περισσότερα

 

Ο νιπτήρας Luminist φωτίζει το μπάνιο

ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΥΛΙΚΑ

Ο νιπτήρας Luminist της Toto φωτίζεται με LEDΗ Toto, η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρία ειδών υγιεινής στον κόσμο φωτίζει τη ζωή μας με τους εκλεπτυσμένους, βιώσιμους νεροχύτες της, που φωτίζουν κάθε μπάνιο με ολοκληρωμένο σύστημα φωτισμού με LED.

 

Πηγή φωτό: http://www.totousa.com/

 

διαβάστε περισσότερα

   

Κάθισμα HL3 της LAMM

ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΥΛΙΚΑ

Κάθισμα HL3 της LAMMΤο εντυπωσιακό κάθισμα HL3 της εταιρίας LAMM – μια καινοτόμα σχεδιαστική πρόταση των σχεδιαστών Lucci και Orlandini – της χάρισε το ασημένιο βραβείο στην Έκθεση NeoCon World’s Trade Fair 2010 στο Σικάγο, μια έκθεση- βιτρίνα για καινοτόμα σχέδια, προϊόντα και ιδέες από ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

 

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

 

Design και διακόσμηση στους χώρους της μόδας

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Κούκλες βιτρίνας PradaΗ παρουσίαση στον κόσμο της μόδας απαιτεί συνέχεια την ανάπτυξη καινοτομιών, ώστε να εκπληρώνουν τους σκοπούς της, που είναι η έλξη περισσότερων επισκεπτών στους χώρους της μόδας (boutiques), ώστε τελικά να εξελιχθούν σε πελάτες.

 

 

 

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

   

Ιδέες διακόσμησης για το καθιστικό

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το καθιστικό είναι ο χώρος που περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας. Είναι ο χώρος διασκέδασης, συζήτησης, ξεκούρασης, εκεί που δεχόμαστε τους φίλους μας, ή απολαμβάνομε την παρέα ενός καλού βιβλίου ή της αγαπημένης μας μουσικής.

Πρέπει λοιπόν αυτός ο χώρος να έχει μια εμπνευσμένη, αρμονική διακόσμηση. Τα βήματα για να την επιτύχουμε είναι τα εξής.

Πηγή φωτό: http://www.iqmatics.com/webstore/default.aspx

διαβάστε περισσότερα

 

Επιλέξτε χαλαζιακό πάγκο κουζίνας

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Χαλαζιακός πάγκος με υποκαθήμενο νιπτήραΗ κ. Αναστασία έχει πάγκο κουζίνας από βακελίτη και στο σημείο που ενώνεται με το νεροχύτη έφυγε η σιλικόνη και μυρίζει μούχλα, προφανώς από την υγρασία που εισχώρησε.

Ζητάει τη συμβουλή μας τι υλικό να επιλέξει για αντικατάσταση του πάγκου της κουζίνας.

διαβάστε περισσότερα

   

Σελίδα 23 από 25

DecoSearch