Η ιστοσελίδα μας έχει μεταφερθεί στη νέα διεύθυνση

www.decobook.gr.

 

 

Παραδοσιακή πετρόκτιστη βίλλα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μια παραδοσιακή πετρόκτιστη βίλα 4 υπνοδωματίων και 3 επιπέδων, λόγω του μεγέθους της είναι δύσκολο να νοικιαστεί. Οι ιδιοκτήτες σκέπτονται να χωρίσουν το ένα υπνοδωμάτιο και να το ενοποιήσουν με σκάλα με το μεγάλο γκαράζ 40τμ, που βρίσκεται από κάτω και στην αριστερή πλευρά της βίλας.

 

 

διαβάστε περισσότερα

 

Σύγχρονες πινελιές σε νεοκλασικό τζάκι

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μια πρόταση για το νεοκλασικό τζάκιΗ κ. Φιλίτσα ζήτησε τη βοήθεια μας για τη διακόσμηση του τζακιού της. Μας έστειλε μια φωτό του χώρου και ζητάει τη συμβουλή μας για να συνδυάσει το νεοκλασικό ύφος του με σύγχρονες επιλογές, καθώς και για το κατάλληλο χρωματικό σχήμα. Οι κουρτίνες είναι από χρυσό ταφτά και όλα τα έπιπλα σε χρώμα καρυδιάς με καναπέ εκρού.

 

 

διαβάστε περισσότερα

 

Πλακάκια τοίχου στην κουζίνα σας

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Διακοσμητική παράσταση τοίχου κουζίνας από πλακίδιαΗ κ. Γκέλλυ φτιάχνει μια κουζίνα σε σχήμα Π και στην οριζόντια πλευρά του πάγκου δεν έχει ντουλάπια από την επάνω πλευρά. Θα ήθελε να μάθει αν τα πλακάκια του τοίχου θα πρέπει να τελειώνουν στα 60εκ. ή στο ύψος των ντουλαπιών.

 

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

   

Hairu: το διαφορετικό κομμωτήριο από την Chrystalline Artchitect

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Hairu hair treatment από την Chrystalline ArtchitectΗ ιδέα
"Δημιουργώντας έναν χώρο καταφυγής, όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει με την διαφορετικότητα στην ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος, η ιδιαιτερότητα του φυσικού υλικού είναι βαθιά εδραιωμένη σε αυτό το έργο"

 

Πληροφορίες και φωτό από: http://www.chrystallineartchitect.com/

διαβάστε περισσότερα

 

Σκούρα χρώματα στην κρεβατοκάμαρα σας

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Σκούρα  χρώματα στην κρεβατοκάμαρα σαςΗ κ. Φρόσω θέλει να βάψει την κρεβατοκάμαρα της με σκούρα χρώματα. Έχει κρεβάτι ντυμένο με αλκαντάρα εκρού και ταμπά και κομοδίνα από σκούρα καρυδιά.

Ζητάει την άποψη μας για τα χρώματα των τοίχων, των κομοδίνων και για τις κουρτίνες.

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

   

Νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2011

ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Από τις 30 Αυγούστου κυκλοφορεί ο νέος κατάλογος της ΙΚΕΑ για το έτος 2011.  Ο κατάλογος τυπώθηκε σε 197 εκ. αντίτυπα, σε 29 γλώσσες και σε 61 εκδόσεις. Τώρα μπορείτε να το ξεφυλλίσετε και ηλεκτρονικά πατώντας εδώ.  

 

Ο ανεμιστήρας χωρίς φτερωτή Dyson Air Multiplier

ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΥΛΙΚΑ

Ο ανεμιστήρας χωρίς φτερωτή Dyson Air MultiplierΑπολαύστε δροσιά και αναζωογόνηση με τον πρωτοποριακό ανεμιστήρα χωρίς φτερωτή Dyson Air Multiplier. Η 350μελής ομάδα μηχανικών και επιστημόνων της Dyson ασχολήθηκε 4 χρόνια για να αναπτύξει αυτή την εφαρμογή.

 

Περισσότερες πληροφορίες και ενδιαφέροντα video:

http://www.dyson.co.uk/fans/

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

   

Σελίδα 22 από 25

DecoSearch